Home  |  Previous page  |  Search  |  Site map  |  About us  
  Forum  |  Health  |  Mobility  |  Services  |  Finance  |  Leisure  |  Nostalgia  |  Travel  |  Articles  |  Dating  |  Latest NewsLatest News  


Hello & welcome to the latest edition of the Mabels newsletters

Happy new year to all

Contents:

Latest features & articles -


How should we pay for our care? Read more

 


Simple blood test could spot Alzheimer's. Read more

 

How over 65s are filling a third of new job positions. Read more

 


Eating less 'can boost your brain and help you remember. Read more

 


Working and doing your hobbies from home. Read more

 


Everyone over 40 will be offered a free health MoT. Read more

 


First once-a-day pill for stroke prevention. Read more

 


Mediterranean diet helps you live longer. Read more

 

Simple health test for men over 50. Read more

 

New anti-wrinkle cream will trick human cells into regenerating themselves. Read more

 

 

 

Read all Latest News and updates more


*********************************

 

Latest Retirement, Pension & Health News -

Latest Anti-Aging/Longevity News - Click here

Job search - Search through all job vacancies posted on all UK websites

Regulars:

Latest popular pages
Mobility offers | Top tips for the elderly | Financial retirement planning
| Quick job search
|.Retirement humour & jokes

JUST CLICK ON ABOVE SUB-CATEGORY OR SCROLL DOWN TO PROCEED

*Read the latest articles ...

 

Facing your debts. Read more

 

Why Life Begins at Fifty. Read more

 


The National Careline have launched our CHECK YOUR NEIGHBOUR campaign. Read more

 

 

Mabels Features contains articles of interest for you. It is edited by Jo Godden who has a regular talkback page.

Sharing interests & experiences...

Read Jo's views,tips and ideas ,then you can add your own by emailing her, just click here

 

 

*Latest News

 

All the latest over 50's news from the top news rooms
Over 50's news
Over 50's latest news and updates
over 50s news
Latest pension news
Latest pension news
Latest pension news

 

 

 

Retirement News -

Pension & Finance News

Health News

General latest News

Read today's pension news
from the
Guardian

Daily mail

Telegraph

Independent

 

Latest Anti-Aging/Longevity News - Click here

Job search - Search through all job vacancies posted on all UK websites


Read Articles:
Retirement, Health. Ageing, Finance Advice etc..


Quick over 50s job search

*Holidays

Don't feel guilty about being kind to yourself - take a holiday. You need to give yourself time to relax, and to engage in activities that you find rewarding. It is sensible, not self indulgent to look after your self in this way. Doing things you have to do all the time has a negative effect on your emotional health. As well as the fact that a holiday or trip can renew the strength required to carry on in the face of difficult circumstances.

There is a vast choice of cheap holidays in 2007 on offer using the internet and there is something for everybody..Just click here to browse further

http://www.mabels.org.uk/travel_holidays.htm

 

Senior citizen travel insurance on Mabels - Find travel insurance for the elderly & much, much more for the over 50s & senior citizens.

 

Over 65 travel insurance quotes

 

Great deals on tailor made flight and hotel combinations from Millionaire Holidays

 

*Making life easier

Check out the latest offers on mobility products...

MORE INFO

Mobility aids & products from ebay

 

Scooters, Wheelchairs and Mobility Aids - British Mobility Scooters UK

 

Disability products and patient aids

Mobility aids from Medisave

 

*Have you got a birthday or anniversary coming up?

Visit some of the top resources in our Gift section & our quick link shopping section, if there's a landmark event coming up, you should find something here to mark the occasion.

http://www.mabels.org.uk/gifts.htm

Mabels quick link shopping


*Top resources of the Month

 

 

Over 65 travel insurance quotes

 

 

Disability products and patient aids

Mobility aids from Medisave

 

disability aids
MORE INFO
Link to homepage

 

 

 

 

 

Chums - outerwear, underwear, footwear

This month's funnies.

******

PRAYER FOR THIS YEAR

 

Dear God,

My prayer for this year is for a fat bank account & a thin body.
Please don't mix these up like you did last year.

AMEN!




Alcoholic transvestite

Did you hear about the fat alcoholic transvestite?
All he wanted to do was eat, drink and be Mary.

 

************

Ireland 's worst air disaster occurred early this morning when a small two-seater Cessna plane crashed into a cemetery. Irish search and rescue workers have recovered 2826 bodies so far and expect that number to climb as digging continues into the night.

 

************


Quick test


1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?

 

Answer: Johnny of course

 

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

 

Answer: Meat.

 

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

 

Answer: Mt. Everest ; it just wasn't discovered yet. [You're not very good at this are you?]

 

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

 

Answer: There is no dirt in a hole.

 

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

 

Answer: Incorrectly

 

6. Billy was born on December 28th, yet her birthday is always in the summer. How is this possible?

 

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

 

7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

 

Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

 

8. What was the President's Name in 1975?

 

Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ...]

 

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

 

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

 

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

 

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

 

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

 

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

 


Click here for more humour

Also, visit our joke section in the forum

Your benefits & allowances

Quick link summary of benefits, allowances, health & general resources for the elderly

Click here to browse

The benefits calculator

 

 

****************************************
KEEP IN CONTACT

We need your advice!

You see, we are a resource for all your over 50 needs. Our aim is to help you make the most out of life, and we want to make sure that we don't leave anything out.

So, could you please tell us what information you like to find easily when using the internet... no matter how small or trivial you might think it might be.

It's easy to do, just email me:[email protected]

TELL A FRIEND/COLLEAGUE:

If you know someone who may like to receive the Mabels newsletter, just email me the details or forward this newsletter to them...They will thank you for it !
You can join our Mabels newsletter mailing list by clicking here or on the following link.. http://www.mabels.org.uk/newsletter-page.htm

Thankyou

********************

Click here to browse around the Mabels site; We are confident the best is only a few clicks away and you will find what you want.

Enjoy the site



Mabels.org.uk
The essential resource for all mature people -
to help you make the most out of your life!


Follow us on Twitter
Check out our Facebook page
RSS feed
Over 50's blog
The site is always being updated

Email - Webmaster

Please visit this over 50s site again shortly

Thank you


Top of Page / Home

 

Google Enter Search Keywords:
©2009/10 MAV-webdesign Ltd